Auto

Elektrifikimi, sfida e re për punëtorët

Elektrifikimi, sfida e re për punëtorët
 

Jeta e Patricia Notarios nisi të tundej kur dëgjoi spekulimet se “Nissani” do të mbyllte fabrikat e veta në Barcelonë. Kjo ishte në kohën kur Spanja kishte shpallur gjendjen e jashtëzakonshme për të parandaluar koronavirusin.

36-vjecarja dhe bashkëshorti i saj, po ashtu punonjës të “Nissanit”, ishin të izoluar në shtëpinë e tyre si miliona të tjerë. Çifti kishte vënë të gjitha kursimet në një apartament të ri muaj më herët dhe po priste një vendim për hipotekën. Pasi prodhuesi i veturave – që po prodhonte veturat në një fabrikë në këtë vend që para se Notario të lindej – konfirmoi lajmet në fund të muajit, andaj pasojat ishin të rënda.