Auto

Fordi e Volkswageni do të bëjnë 8 milionë njësi të automjeteve tregtare

Fordi e Volkswageni do të bëjnë 8 milionë njësi të automjeteve tregtare
Foto: Reuters
 

Ford Motor dhe Volkswageni të mërkurën kanë thënë se do të bëjnë 8 milionë njësi të automjeteve tregtare, raporton Reuters.

Bëhet fjalë për llojet e automjeteve ‘pick-up’ dhe furgonë, dhe ky konfirmim vjen pas një marrëveshje të arritur në vitin e kaluar, transmeton KOHA.