Auto

​Bentley shkurton një mijë vende pune

​Bentley shkurton një mijë vende pune

Prodhuesi britanik i veturave luksoze Bentley njoftoi sot shkurtimin e një mijë vendeve të punës, rreth një e katërta e efektivëve të tij, për shkak të uljes së aktivitetit si pasojë e pandemisë.

Marka, që punëson 4200 persona në Britaninë e Madhe dhe i përket grupit gjerman Volkswagen theksoi në një komunikatë se kishte propozuar largime të vullnetshme, pa përjashtuar dhe largimin nga puna të më shumë punonjësve.