Auto

Vetura për një person, e gatshme për tregun e madh

Vetura për një person, e gatshme për tregun e madh

Për dekada veturat më të shitura në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë qenë furgonët. Modelet e rënda e me benzinë, të prodhuara nga “Ford”, “Ram” e “Chevrolet” kanë pasur kontrollin mbi tregun, madje sa dukeshin të pathyeshme.

Por gjithmonë do të ketë kompani që provojnë të hyjnë në treg, të bazuar në idetë idealiste dhe me xhepa të thellë. Një kompani e tillë pritet të godasë verës, me modelin e quajtur “Solo”. Ai ka vetëm një ulëse, shkruan NYT, transmeton KOHA.