Auto

Holanda shpik trenin e parë me hidrogjen

Holanda shpik trenin e parë me hidrogjen

I pazhurmshëm, por mbi të gjitha me zero ndotje të atmosferës, përveç ujit; kjo pritet të jetë e ardhmja e afërt e transportit hekurudhor në Holandë dhe jo vetëm, falë teknologjisë, shkruhet në gazetën italiane ”Il Messaggero”.

Treni i parë i pasagjerëve në botë me hidrogjen do të mundësohet falë karburantit të hidrogjenit dhe do të quhet ”Coradia iLint”.