Auto

Del në shitje vetura e blinduar e Al Capones

Del në shitje vetura e blinduar e Al Capones
 

Njëri nga mafiozët e njohur në Amerikë, Al Capone, ka qenë i famshëm për aktivitetet e tij mafioze por edhe për stilin dhe dashurinë e tij mbi automobilat.

“Celebrity Cars”, kompania e cila merret me shitblerjen e “oldtimerëve”, ka vendos në ankand modelin Cadillac Town Sedan i vitit 1928, i cili ishte pronë e Al Caponet, transmeton Koha.net. Pasi që Capone e ka vozitur këtë veturë, çmimi i saj në ankand është një milion dollarë.