Auto

BMW-ja shtyn gjeneratën e ardhshme të Minit shkaku i Brexitit

Foto: Reuters
 

BMW-ja ka shtyrë zhvillimin e gjeneratës së ardhshme të Minit, pasi kërkon të ulë kostot.

E gjithashtu pasiguria në marrëdhëniet tregtare ndërmjet Britanisë dhe Bashkimit Evropian vështirëson vendimet për investime afatgjate, raporton Reuters.