Auto

Shqipëria paralajmëron aplikimin e “Testit të idiotit” për shoferët e papërgjegjshëm

 

Ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Sandër Lleshaj në një tryezë ku u diskutuan shkaqe e numrit të madh të aksidenteve, ka paralajmëruar aplikimin e të ashtuquajturit “Test i idiotit”.

Në fjalën e tij, Lleshaj tha se drejtuesit e automjeteve që nuk sillen në përputhje me normat ligjore dhe normat e sjelljes në rrugë, do të duhet t’i nënshtrohen edhe një testi psikologjik.