Auto

Volkswagen Amarok me seri të re

Volkswagen Amarok me seri të re

Volkswageni në tregun britanik tani ofron edhe një seri speciale të Pick-upit Amarok.

Kjo seri speciale mban emrin “Volkswagen Amarok Black Edition” dhe është në dispozicion me motorët dizelë me kapacitet prej 204 dhe 258 kuajfuqi, ku të dy versionet janë në kombinim me marshin automatik me 8 shpejtësi.