Auto

Kështu prodhohet Volkswagen ID.3 elektrik

Kështu prodhohet Volkswagen ID.3 elektrik
 

Janë publikuar dy video interesante nga fabrika e Volkswagenit në qytetin Zwickau, Gjermani, ku po prodhohet vetura elektrike e më e shumëpritur në Evropë - ID.3.

Volkswagen ID.3 është prezantuar pothuajse qe një muaj dhe shqetësimi i vetëm i këtij prodhuesi prestigjioz gjerman është pritshmëria e madhe për këtë model, transmeton Koha.net. Ai duhet të vazhdojë ta mbajë titullin “vetura e popullit”, ashtu siç kanë bërë modeli legjendar Beetle dhe së fundmi, Golfi.