Auto

Dalin pamjet e para të Golf 8-shit

Dalin pamjet e para të Golf 8-shit
 

Pas shumë spekulimesh, dhe pas shfaqjes së një modeli të kamufluar pjesërisht, tashmë mundë të themi se i kemi edhe fotografitë e vërteta të Volkswagen Golf Mk8.

Ai është parë gjatë një xhirimi të një reklame që duket se është në një qytet evropian, dhe, edhe përkundër përmirësimeve që i janë bërë në pjesën e përparme, ai sërish ka pamjen ikonike të Golfit, raporton “Driven”.