Auto

Fordi Mach-E, Mustangu elektrik në version Crossover

Foto: Autozeitung
 

Kompania e njohur amerikane, Ford, zbuloi Mustangun e ri në version elektrik dhe Crossover. Ky model i ri quhet Mach-E.

Sipas Autozeitung.de, këtë model Fordi e ka punuar në bashkëpunim e kompaninë prestigjioze gjermane të veturave, Volkswagen, transmeton Koha.net.