Auto

Del në shitje jahti më luksoz në botë që mund të kontrollohet me një iPad

Del në shitje jahti më luksoz në botë që mund të kontrollohet me një iPad

Po kërkon një jaht luksoz? Atëherë je me fat: “Adastra”, që ka fituar një seri çmimesh për dizajnin dhe mund të kontrollohet me një iPad, është në shitje për 15 milionë dollarë.

Në pronësinë e miliarderit, Anto Marden, dizajni “futuristik i trimaranit”, duket si i dalë nga një film imagjinar, me krahë aerodinamikë që e ndihmojnë të lundrojë.