Audi sjell të ardhmen në vitin 2019

Audi sjell të ardhmen në vitin 2019

22 May 2019 09:36

Audi është shumë i angazhuar që të paraqesë veturat elektrike. Audi E-Tron 2019 është shfaqur në Dubai dhe në Namibia në formën e veturave të garave, por tani ka ardhur edhe versioni i përditshmërisë.

Vetura shitet për 75.795 dollarë në SHBA, dhe po t’i shtosh opsionet mund të shkojë në 82.795 dollarë.

Audi është ende larg synimit për të nxjerrë 200 mijë vetura të tilla në treg, por premisat duken të mira.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme