Auto

Ky do të jetë interieri i Golf 8

Ky do të jetë interieri i Golf 8

Volkswageni heshtazi ka dhënë detaje nga brendësia e gjeneratës së re të Golfit, që pritet të shpaloset në vjeshtë në panairin Frankfurt Motor Show.

Skicat e publikuara në raportin e Grupit Volkswagen për informatat e brendit dhe raportet financiare kanë treguar ndryshimet e mëdha që do të marrë gjenerata e tetë.