Auto

Audi rifreskon modelet e A4-shit

Audi rifreskon modelet e A4-shit

Pas lansimit të S4 TDI në fillim të majit, Audi zbuloi edhe pjesën tjetër të familjes A4 të ridizajnuar.

Ristilizimi i butë i Audi A4 është kryer pothuajse një vit më parë, dhe prodhuesi gjerman shpejt vendosi të fillojë një "shlyerje të rrudhave" të reja.