Auto

Jaguar do të prodhojë Land Rover Defenderin e ri në Sllovaki

Jaguar do të prodhojë Land Rover Defenderin e ri në Sllovaki
 

Prodhuesi i njohur britanik, Jaguar Land Rover (JLR), ka njoftuar sot se do të lëvizë asamblenë e Land Rover Defenderit në fabrikën e tij në Sllovaki në mënyrë që të krijojë hapësirë për modelet më të reja në fabrikën e tij në Britani.

Defender 4x4, i cili është dizajnuar dhe projektuar në Britani, pritet të zbulohet më vonë këtë vit.