Auto

Mercedes-AMG GT Black Series, modeli AMG më i shpejtë ndonjëherë

Mercedes-AMG GT Black Series, modeli AMG më i shpejtë ndonjëherë
Foto: Mercedes-AMG GT / Motor1

Mercedes-AMG GT Black Series i ardhshëm, do të jetë modeli AMG më i shpejtë ndonjëherë. Këtë informatë e ka zbuluar kreu i AMG-së, Tobias Moers.

“Ky model do të arrijë, e kam vozitur atë javën e kaluar. Do të jetë AMG më i shpejtë deri më tani, përveç modelit One”, ka thënë Moers, transmeton Koha.net. Ai, për herë të parë e ka paralajmëruar modelin Black Series vitin e kaluar dhe aktualisht ky model është në zhvillim e sipër.