Auto

Super-vetura elektrike kroate me 1.914 kuajfuqi që “tronditi” Gjenevën

Super-vetura elektrike kroate me 1.914 kuajfuqi që “tronditi” Gjenevën

Nga Kroacia një vit më parë në Gjenevë u prezantua Rimac Concept Two, evolucioni i asaj që ka qenë një nga super-veturat sportive elektrike më mbresëlënëse, Rimac Concept One.

Një model krejtësisht i ri dhe me numra të pabesueshëm. Po flasim për jo më pak se 1.914 kuajfuqi, një shpejtësi maksimale prej 412 kilometra në orë dhe një përshpejtim të jashtëzakonshëm: 1.85 sekonda nga 0 në 100 km/h.