Në Kosovë lansohet fushata “Vendose rripin, për sigurinë tuaj”

Në Kosovë lansohet fushata “Vendose rripin, për sigurinë tuaj”

01 March 2019 08:19

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, sot lansojnë fushatën vetëdijesuese “Vendose rripin, për sigurinë tuaj”.

Prezent në lansimin e kësaj fushate do të jetë zëvendësministri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, Idriz Selimaj dhe përfaqësues nga Policia e Kosovës, të cilët do të kumtojnë për gjendjen aktuale të sigurisë në rrugë.

Ceremonia e lansimit të fushatës do të mbahet në ora 11:00 te rrethrrotullimi i magjistrales Prishtinë-Mitrovicë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme