Auto

Këto vetura vidhen më së lehti, sipas një studimi britanik

Këto vetura vidhen më së lehti, sipas një studimi britanik
 

Hajdutet e makinave po përdorin teknologji të reja për të vjedhur disa modele automjetesh tepër popullore.

Sipas BBC në Britaninë e Madhe ata thyejnë më lehtësi 5 modelet më të shitura të automjeteve ndër të cilat ato që ka prodhuar Ford, Volkswagen, dhe Nissan.