Kështu mund të duket BMW Series 7 në version kabrio dhe karavan Foto: Aksyonov Nikita

Kështu mund të duket BMW Series 7 në version kabrio dhe karavan

26 January 2019 17:54

Kompania prestigjioze gjermane e veturave, BMW, së fundmi ka prezantuar Series 7 të rifreskuar por dizajneri i pavarur, Aksyonov Nikita, janë marrë me idenë se si mund të duket edhe në versione të tjera.

Para nesh, janë disa fotografi përmes të cilave tregohet se si mund të duket 7-shja e re në version kabrio (si rival i mundshëm i Mercedes S-Class kabrio), por edhe në version karavan Touring, transmeton Koha.net.

  • Foto: Aksyonov Nikita
  • Foto: Aksyonov Nikita
  • Foto: Aksyonov Nikita
  • Foto: Aksyonov Nikita
  • Foto: Aksyonov Nikita

Natyrisht, kjo është vetëm ide e Aksyonovit. Për më tepër, shikoni fotografitë.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme