Auto

Debuton BMW Seria 7 me motor V8 të ri

Debuton BMW Seria 7 me motor V8 të ri
 

Pas shumë fotove që rrodhën në internet, BMW më në fund prezantoi Serinë 7 të ridizajnuar.

"Shtatëshja" ka pësuar ndryshime të mëdha të stilit dhe disa përmirësime të rëndësishme teknologjike, dhe BMW prezantoi atë nëpërmjet modelit M760Li xDriver për të qenë në krye të ofertës, transmeton ksp.