Auto

Opel Mokka X i ri arrin në fund të vitit

Opel Mokka X i ri arrin në fund të vitit
 

Gjenerata e re e Crossoverit të famshëm të Opelit pritet të prezantohet zyrtarisht ka fundi i këtij viti. Në fakt, Opeli tashmë është pjesë e grupit PSA dhe kështu Mokka X i ri do të bazohet në paltformën PSA.

Gjithashtu, thuhet se Mokka X i ri do të shfrytëzojë platformën të cilën e kanë modelet Peugoet 208 dhe Corsa e Opelit, transmeton Koha.net. Falë kësaj platforme të re, Mokka X i ri do të jetë më i gjatë, gjë e cila do të ndikojë pozitivisht në hapësirën në pjesën e pasme të veturës.