Auto

Harley-Davidson elektrik arrin në gusht

Harley-Davidson elektrik arrin në gusht
 

Tifozët e Harley-Davidson tashmë mund të porositin LiveWire, modeli i parë elektrik i kësaj kompanie, dhe dërgesat duhet të fillojnë në verën e vitit 2019.

Pothuajse të gjitha prodhuesit po përqendrohen gjithnjë e më shumë në zhvillimin e automjeteve elektrike, dhe ky trend nuk është anashkaluar nga kompanitë e famshme dhe të mëdha të motorëve.