Auto

Gabimet e “zakonshme” që mund të prishin veturën tuaj

Gabimet e “zakonshme” që mund të prishin veturën tuaj
Foto: Ilustrim

Të qenit pronar i një automjeti nuk është diçka e lehtë. Duhet të kujdeseni mirë për të, në mënyrë që “ëndrra” të mos ju kthehet në “makth”.

Shumë njerëz me vetëdije ose pa vetëdije nuk e sigurojnë automjetin dhe çdo dështim u kthehet si një ‘bumerang’. Kjo ndikon tek portofoli juaj, pasi çdo dështim në fund është dy herë më i shtrenjtë.