Auto

Të krijuar për të rinjtë, mini-automobilat tërheqin të moshuarit

 

Kur “Honda Motor” lansoi versionin e fundit të modelit të vet “N-Box” vitin e shkuar, kompania promovoi automobilin e vogël me veçorinë e pedaleve që vërejnë gabimet, frerë emergjentë automatikë dhe ulëse lëvizëse, si shtytje për treg për familjet e reja.

Por krejtësisht ndryshe doli të jetë tregu i duhur për automobilin “N-Box” në shtetin e “Hondas”, Japoni. Gati gjysma e pronarëve të modelit më të fundit janë 50-vjeçarë apo më të moshuar.