Arbëri

Arifi thotë se s’ka vendim qeveritar që Thaçi të udhëheqë dialogun politik me Serbinë

Foto: Koha
Foto: Koha / ilustrim
 

Shefi i ekipit negociator i Qeverisë së Kosovës për dialogun me Serbinë, Avni Arifi, ka raportuar në Komisionin Parlamentar për Punë të Jashtme për platformën e qeverisë së Kosovës për dialogun me Serbinë.

Arifi ka theksuar se në takimin e radhës më 26 shkurt në Bruksel, do të diskutohet për zbatimin e marrëveshjeve të arritura. Ai ka thënë se Qeveria synon përmbylljen e dialogut dhe përgatitjen e bazës politike për arritjen e një marrëveshjeje përfundimtare, që nënkupton Serbia ta njohë Kosovën, raporton KTV.