Arbëri

Barbadosi njeh pavarësinë e Kosovës

 

Zv/kryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka njoftuar se edhe një shtet i ri e ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Bëhet fjalë për Barbados.