Arbëri

Mogherini: Shqipëria ka zbatuar 100 për qind politikat e jashtme

 

Komisioni Evropian prezantoi sot strategjinë për zgjerimin e 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Shefja e Diplomacisë së Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, në fjalën e saj tha se Shqipëria dhe Mali i Zi kanë qenë zbatuese 100 për qind sa i përket politikave të jashtme. Sipas saj, Ballkani Perëndimor është pjesë e Evropës.