Arbëri

Haziri: Nuk është hera e parë që Thaçi nxitohet

 

Kërkesa për transformim të FSK-së ka gjetur në befasi faktorin ndërkombëtar. Kjo duke u ndërlidhur në rastësi me zgjedhjet në Serbi dhe muajin mars në Kosovë.

Numri dy i LDK-së, Lutfi Haziri në Rubikon të KTV-së ka thënë se pikërisht iniciativa përmes procedurave ligjore ka bërë që faktori ndërkombëtarë të zihet në befasi.