Arbëri

Qehaja: S’mund të presim ndryshim të rezultateve të PISA-s pa kaluar disa gjenerata

 

Rinor Qehaja nga Instituti “EdGuard”, ka konsideruar se nuk pritet ndryshim te rezultatet e testimit ndërkombëtar PISA pa kaluar edhe disa gjenerata të 15-vjeçarëve.

Të mërkurën në “Interaktiv” të KTV-së, Qehaja ka thënë se nevojitet ndryshim i politikave dhe një mësimdhënie që e nxit logjikën dhe të menduarit kritik.