Arbëri

Deputeti i LVV-së për vrasjen e Liridona Ademjat: Do të votoja për rikthimin e dënimit me vdekje

 

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Enver Dugolli, i cili është edhe anëtar i Komisionit për çështjet e sigurisë dhe mbrojtjes në Kuvend, ka thënë se do të votonte për rikthimin e dënimit me vdekje për këdo që vërtetohet që kryen vepra kaq të rënda kriminale, si vrasja e Liridona Ademajt.

Ai ka thënë se përveç familjes së ngushtë të së ndjerës e gjithë shoqëria dhe shteti përveçse të pikëlluar janë të tronditur thellë.