Arbëri

Vëllai i Liridona Ademajt: Gjithçka ia lëmë drejtësisë, fëmijët ende nuk e dinë se iu ka vdekur nëna

 

Vëllai i Liridona Ademajt, e cila dyshohet se u vra të mërkurën e 29 nëntorit në Prishtinë, ka rrëfyer jashtë hapësirave të Gjykatës Themelore se si u kuptua rasti tragjik nga familja.

Në një deklarim për media, Leonard Ademaj ka thënë se bashkëshorti i saj, Naim Murseli, pas intervsitimit nga Policia i ka treguar se në momentin kur ka ndodhur ngjarja, i ka marrë fëmijët dhe ka ikur duke e lënë gruan brenda veturës.