Arbëri

Zv.kryeshefi Hoxha tejkalon ish-kryeshefat me vizita e shpenzime

 

Që nga korriku deri në nëntor, Bekim Hoxha ka shpenzuar afro 3.600 euro nga buxheti i shtetit për gjashtë vizita zyrtare. E në tetor Hoxha ka qëndruar për tetë ditë në Letoni, ku ka marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Lëvrimit me ftesë të organizatës World Ploughing Contest, në të cilën është anëtar i Bordit. Ani se shpenzimet e akomodimit ishin mbuluar pothuajse të gjitha nga nikoqiri, Hoxha ka marrë rreth 500 euro nga kuleta e AUV-it për këtë udhëtim

Ka vetëm pesë muaj që është emëruar në pozitën e zëvendësuesit të kryeshefit në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës. Por, Bekim Hoxha ia ka kaluar me vizita dhe shpenzime në udhëtime zyrtare ish-kryeshefave të këtij institucioni.

Që nga korriku deri në nëntor ai ka shpenzuar afro 3.600 euro nga buxheti i shtetit në gjashtë vizita zyrtare.