Arbëri

PSD: Kërkojmë urgjentisht të lirohen aktivistët tanë

 

Partia Socialdemokrate ka reaguar pas arrestimit të kryetarit të saj, Dardan Molliqaj dhe pesë aktivistëve të tjerë, Zgjim Hyseni, Nol Nushi, Korab Korça, Agron Kabashi dhe Gent Ibrahimi, në aksionin e së mërkurës në kundërshtim të Gjykatës Speciale.

Në reagimin e PSD-së thuhet se kërkohet urgjentisht të lirohen aktivistët e saj.