Arbëri

Shefi i BE-së në Kosovë: Njerëzit që jetojnë në veri janë në rrezik

 

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian (BE) në Kosovë, Tomas Szunyog, njoftoi se ka bërë një vizitë në veri për të dëgjuar perspektiva të ndryshme për situatën aktuale.

Ai ka shkruar në rrjetin social X të martën se zhvillimet e ditëve të fundit janë kujtesë e ashpër dhe tragjike “e asaj që është në rrezik për njerëzit që jetojnë në veri të Kosovës”, derisa ka shtuar se në rrezik është edhe siguria e të gjitha komuniteteve.