Arbëri

Rashiq: Jemi të fokusuar kah zhvillimi ekonomik

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, ka deklaruar se fokusi duhet të jetë kah ekonomia, që komuniteteve në Kosovë t’iu mundësohet që vetë të ndërtojnë shtëpi.

Ai ka deklaruar të martën se 3500 persona kanë aplikuar për të përfituar nga nisma e Qeverisë në zhvillimin ekonomik të komuniteteve joshumicë në Kosovë. Sipas Rashiqit, dikasteri që ai udhëheq ka arritur nivelin më të lartë të transparencës.