Arbëri

Konkurs për kameramanë

 

Nëse doni të bëheni pjesë e ekipit të kameramanëve të KOHËS, dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi në [email protected].

Për të konkurruar nuk është e domosdoshme të jeni kameraman me përvojë.