Arbëri

EULEX: Të rivendoset urgjentisht paqja

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Misioni i EULEX-it ka bërë thirrje që në veri të Kosovës të rivendoset urgjentisht paqja.

“Situata e sigurisë atje është ende e tensionuar dhe kjo është një arsye për shqetësim të madh. Ju bëjmë thirrje të gjitha palëve që të veprojnë me maturi, të shmangin dhunën dhe të marrin masa për të depërshkallëzuar këtë situatë të tensionuar. Duhet të rivendoset urgjentisht paqja në interes të të gjithëve komuniteteve që jetojnë në veri të Kosovës”, ka thënë EULEX-i për Tanjug.