Arbëri

Abbott: Sulmet ndaj KFOR-it dhe gazetarëve janë kriminale dhe të papranueshme

 

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott ka thënë se sulmet ndaj ushtarëve të KFOR-it dhe gazetarëve nga ana e protestuesve, janë të papranueshme.

Ai ka thënë se QUINT-i e ka bërë të qartë se veprimet që e shtensionojnë situatën duhet të merren menjëherë.