Arbëri

IPK-ja themelon ekipin për t’i vlerësuar veprimet policore në veri

 

Inspektorati Policor i Kosovës ka themeluar një ekip për hetimin e veprimeve policore gjatë operacionit të së premtes në Leposaviq, Zveçan dhe Zubin-Potok.

IPK-ja ka thënë se qëllimi i formimit të ekipit është që të sigurojë se Policia e Kosovës ka kryer detyrat konform standardeve dhe autorizimeve kushtetuese e ligjore.