Arbëri

Ashpërsohet Kodi Penal, në Shqipëri synohen dënime më të rënda për vrasësit

 

Qeveria e Shqipërisë ka dorëzuar në Kuvend një projektligj me të cilin ka propozuar ashpërsim të dënimeve për vrasësit dhe ndaj atyre që ushtrojnë dhunë në familje.

Siç shkruan “Top-Channel”, në projektligj është propozuar që t’u hiqet e drejta e zbutjes së dënimit atyre që ushtrojnë dhunë në familje.