Arbëri

176 ankesa të kompanive u refuzuan pa u shqyrtuar si pasojë e mungesës së Bordit të OSHP-së

Foto: Driton Paçarada - KOHA
 

176 ankesa të operatorëve ekonomikë janë refuzuar në kohën sa Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka qenë pa bord gjatë vitit 2022, ndërkohë që gjatë gjithë vitit ky institucion ka pranuar gjithsej 820 ankesa.

Këto të dhëna janë paraqitur të mërkurën në mbledhjen e Komisionit për buxhet dhe financa, ku është shqyrtuar Raporti vjetor i punës i Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2022