Arbëri

AGK-ja shpreh shqetësimet në lidhje me trajtimin e rasteve të dhunës ndaj gazetarëve

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) në Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit i është drejtuar me një kërkesë prokurorëve dhe gjyqtarëve.

Në kërkesë është shprehur shqetësimi për trajtimin e rasteve të dhunës kundër gazetarëve.