Arbëri

“Pica” që shkaktoi shumë përplasje në Kuvend

Kuvendi i Kosovës
 

Diskutimet për keqpërdorime dhe korrupsion kanë çuar në përplasje personale të deputetëve të pushtetit dhe atyre të opozitës në Kuvendin e Kosovës. Derisa, deputeti i VV-së, Armend Muja,ka thënë se KEK-u në kohën e Nagip Krasniqit ka “filluar të lulëzojë”, deputeti i PDK-së, Ferat Shala, e ka akuzuar Mujën për korrupsion në procesin e mëhershëm të akreditimeve.

Shala ka thënë se deputeti Bekim Haxhiu e ka nxjerrë Mujën prej burgut, duke përmendur se në burg ia kishte dërguar një picë.