Arbëri

IPK-ja nuk identifikoi neglizhencë të policëve në rastin e dhunimit të 11-vejçares

Foto: Ilustrim
 

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK), nuk ka arritur të identifikojë neglizhencë në kryerjen e punës, të zyrtarëve policorë që kanë qenë të përfshirë në hetimin e rastit ku dyshohet se një vajzë 11-vjeçare është dhunuar dhe shfrytëzuar.

Kryeshefi i IPK-së, Kushtrim Hodaj, në një intervistë në emisionin “60 Minuta” të KTV-së, ka thënë se me autorizim të prokurorit kishin zhvilluar një hetim lidhur me këtë rast, por se përgjegjësi e neglizhencë të zyrtarëve policorë nuk kanë gjetur.