Arbëri

Musliu kërkon nga Qeveria që t’i lirojë nga pagesa e rrymës kategoritë e dala nga lufta

Foto: Alban Bujari - KOHA
 

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ka kërkuar nga Qeveria dhe Zyra e Rregullatorit të Energjisë që t’i lirojë nga pagesa e rrymës kategoritë e dala nga lufta, veçanërisht veteranët dhe invalidët.

Musliu ka thënë se shtrenjtimi i rrymës është i papërballueshëm për qytetarët, ndërsa nga ana tjetër, ka thënë ajo, ai nuk i prek qytetarët e veriut të privilegjuar nga Qeveria.