Arbëri

Presidentja Osmani pranon letërfalënderim nga presidenti turk Erdogan

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka pranuar një letërfalënderim nga presidenti turk Recep Tayip Erdogan, për ndihmën që ofroi ekipi i kërkim-shpëtimit i Kosovës për të shpëtuar jetët e njerëzve pas tërmeteve shkatërruese në Turqi.

“Do të doja t’ju falënderoja në emër të kombit tim dhe emrin tim personal që keni ndarë dhimbjen tonë dhe keni dhënë mbështetje në një kohë të shkurtër duke dërguar mesazh ngushëllimi për tërmetet në Kahramanmaraş, të cilët prekën drejtpërdrejt dhjetë provinca me një fuqi shkatërruese që shkaktuan dhimbje të thellë për vendin tonë. Fakti që vendet mike na qëndrojnë pranë në raste të tilla të fatkeqësive natyrore na jep forcën për të duruar”, thuhet në letrën e Erdoganit, njofton Presidenca e Kosovës.