Arbëri

KAZ rrëzon vendimin e KQZ-së, PD-së i lejohet pjesëmarrja në zgjedhje në Shqipëri

 

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar vendimin e kreut të KQZ, Ilirjan Celibashi për Partinë Demokratike, duke i hapur rrugë regjistrimit të PD-së në zgjedhje.

“PD të sjellë deklaratat me firmën e Alibeajt, PD të regjistrohet me kryetar të komanduar Enkelejd Alibeajn”, njoftoi anëtari i KAS, Koli Bele.